Events og firma-arrangementer

Hos Lyø Beachcamp har vi i en del år tilbudt firma/event arrangementer. Vi skræddersyer selvfølgelig arrangementet så firmaet får det som i ønsker.

Hvad kan vi tilbyde firmaer!

Vi har mulighed for at afholde en Beachvolley turnering på stranden for hele firmaet. Og der er mulighed for at leje sig ind i et af de indendørs Beachhaller der findes i Danmark.

  • En hel dag på stranden, Dags arrangement på nærmeste strand i nærheden af firmaet, med undervisning og turnering
  • Fyraftens beachvolley, 2 timers undervisning i beachvolley med afsluttende kampe. Dette produkt er der en del firmaer der har benyttet sig af tidligere.
  • Julefrokost arrangement, begynd julefrokosten med en beachvolley turnering
  • Beachvolley event for dine medarbejdere, kunder & samarbejdspartnere. En super sjov og anderledes måde at give dine ansatte, kunder og samarbejdspartnere en god oplevelse. Arrangementet er typisk et besøg i hallen med 2-3 timers undervisning, seje tricks, samt leg og sjov i sandet. Dette har altid været et kæmpe hit.. tidligere har firmaer som Carlsberg, Isover, Sas Radisson og mange flere benyttet sig af dette tilbud.

Hvis I ønsker yderligere informationer om Events, gæsterundervisning m.m. kan Thomas Lyø kontaktes på +45 203145045 eller på thomas@lyobeachcamp.dk

Se en video fra vores arrangement med Carlsberg A/S

Firma-Event i Odense Beach CenterFirma-Event i Odense Beach Center

Opslået af Lyø Beach Camp på 6. april 2011

Book en instruktør / gæsteunderviser for en aften.

Trænger volleyball klubben, holdet, trænerne, gymnasiet, højskolen,Beachvolleyklubben til et par timers inspirations undervisning af en erfaren instruktør.

Både Peter & Thomas Lyø har spillet volleyball/beachvolley på højeste plan i mange år. Begge har trænet en del hold gennem årerne og har mange års erfaring med undervisning på vores camps. Se yderligere information under ‘Kontakt & Hvem er vi’ i navigationen.

Vi kan tilbyde:

  • ‘Vi kommer ud til Jer’. En klubaften hvor i tilbyder et enkelt hold eller flere et par timer med volleytræning. Disse aftener giver ny energi og inspirastion til både spillere og trænere.
  • Vælg mellem både Beachvolley og almindelig Indendørs volleyball arrangementer.
  • Skal idrætslærerne på Gymnasiet eller Højskolen have et par timers aktiv undervisning hvor I får både undervisning samt en masse nye øvelser / ideer til jeres undervisning fremover i skolen.

Hvis I ønsker yderligere informationer om Events, gæsterundervisning m.m. kan Peter Lyø kontaktes på +45 40350920 eller på peter@lyobeachcamp.dk eller kontakt Thomas Lyø på +45 203145045 eller på thomas@lyobeachcamp.dk